top of page

How to: schilderen op koekjes


How to: schilderen op koekjes
Hoe kun je schilderen op een koekje met Royal Icing? Een tijdje geleden was Marielle Peters de winnaar van de koekjes give away. En belofte maakt schuld. Het duurde wel even voor ik ineens wist wat ik wilde maken want Marielle schreef op mijn facebookpagina: “Ik laat me graag verrassen en kies voor een recept dat je zelf graag zou willen uitproberen, met een beetje out of the box versiering voor de winter. Succes.”

Leuk, het mocht out of the box, lekker wat uitproberen wat ik zelf ook leuk vind.

How to: schilderen op koekjes

Pas na de Holland Sugar Art Show in Boskoop dit jaar  wist ik wat ik wilde maken. De inspiratie vond ik bij de winnende taart van Yelena Makarova.


Ik zou gaan schilderen op een koekje. Een koekje als schilderij.

Wil je weten hoe dit koekje verder ontstaan is en hoe ik het gemaakt heb?

Je kunt het lezen op het blog dat ik schreef op de website van het Magazine Taarten Decoreren.


HELAAS IS DE WEBSITE VAN TAARTEN DECOREREN OFFLINE GEGAAN... EN IS DE HOW TO NIET MEER ONLINE TE ZIEN.Waar ik nu zo benieuwd naar ben. Hoe vind jij inspiratie? Heb jij inspiratie als eens verwerkt in een koekje?

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page