top of page

Kerst taart met lichtje


Helaas zijn alle blogs die ik voor Taarten Decoreren niet meer online te vinden. Hopelijk kan deze foto je toch inspireren tot een mooie taart met een lichtje on top!

Toen ik onlangs werd gevraagd om op de website van het magazine Taarten Decoreren eenmaal in de 2 weken te gaan bloggen heb ik niet getwijfeld.  Super leuk natuurlijk. Hoe meer meer liefhebbers in taartland, hoe gezelliger. En bloggen, ik vind het heerlijk. Ik maakte voor jou deze


Kerst taart met lichtje.


Op mijn eigen blog zal ik ook blijven bakken of schrijven en ik zal je laten weten wat ik er van bak bij Taarten Decoreren.

Het eerste blog op Taarten Decoreren gaat over een glanzende kersttaart

Het leuke van deze taart is de topper waar je een echt theelichtje of theelichtje met batterij in kunt doen en je lang van de taart kunt genieten, niet alleen tijdens het eten. Het zijn de donkere dagen voor kerst, laat het lichtje maar branden.

Wil je graag verder lezen,  wil je weten hoe je deze taart maakt van fondant en sneeuwvlokken plungers? Hoe je de taart bakt en vult met de juiste vullingen zodat hij lekker buiten de koelkast kan sieren in de kamer?


Alvast hele fijne feestdagen met veel warmte en licht.

#fondant #kerstmis #taart #TaartenDecoreren

0 opmerkingen

Gerelateerde posts

bottom of page