top of page

Lieve Sint, bedankt voor de surprise!


Lieve Sint, bedankt voor de surprise!
Wat ben ik weer verwend door de Sint (mijn nichtje) dit jaar. Vorig jaar had dezelfde Sint mij getrokken met surprise en toen kreeg ik een mooie stapeltaart. Dit jaar verraste de Sint mij met een mooie doos vol  cupcakegenot: Lieve Sint, bedankt voor de surprise!

Leuk hoor, deze Sint weet inmiddels al hoe je cupcakes maakt. En hoe je ze versiert. Heel aardig heeft de Sint de marshmallows zelf gemaakt, 2 zakjes nog wel.

cupcakes taart suprise

Wow, zien ze er niet heel eetbaar uit?

cupcakes taart suprise

Zelfs de pluggers en uitstekers in diverse vormen zijn niet vergeten, bravo!

cupcakes taart suprise

En wat zat erin? Een siliconen mal. Met deze mal kan je een taart of cupcakes versieren, een alles in 1mal, hierin zit zowel de rand als de versiering in pipstyle. Samen met prachtige ouwel margrieten kan je hier een prachtige taart of cupcakes van maken. Zou ik de Sint een keer uitnodigen om de mal te gaan uitproberen?

Heb jij nog iets moois gekregen met Sinterklaas? Jammer dat je niet kunt reageren met een foto op dit blog. Ik  ben erg benieuwd wat jou familieleden voor je gemaakt hebben dit jaar.Gerelateerde posts

Comments


bottom of page