
Een lekker luxe, zacht brood, gevuld met een zoete kaneelvulling. Gedraaid gebakken, lekker rustiek dat je een beetje doet denken aan suikerbrood, maar dan met een smakelijk kaneeltintje. Yes, jij kunt het ook, het is zo gemakkelijk: luxe gedraaid brood met sticky kaneel en suikervulling.
Een heerlijk brood dat smaakt als gebak en heel gemakkelijk is om te maken.
Toen het brood uit de oven kwam, was het nog een beetje sticky. Ook de volgende dag hebben we zitten smullen tijdens een dagje uit in de dierentuin. Ingrediënten als boter, ei en melk houden het brood lekker lang vers en zacht.

Luxe gedraaid brood met sticky kaneel en suikervulling
· 60 gram Boter gesmolten en afgekoeld
· 1 zakje Gedroogde gist van 7 gr
· 50 gram Lichtbruine basterdsuiker
· 150 gram Lichtbruine basterdsuiker

Bereiding luxe gedraaid brood met sticky kaneel en suikervulling:

Bewaren
Dit brood blijft door de boter, eieren en melk iets langer vers dan gewoon brood. Bewaar het goed afgesloten in een plastic zak of vries het eventueel in.
