top of page

Macaron harten


Een macaron harten

 Kleine delicate hapjes. Je kunt allebei aan een kant beginnen met eten. Maar je kunt hem ook met veel liefde bakken en mooi ingepakt aan je geliefde geven.

Rode macarons. Eigenlijk zijn het kleine rode duveltjes. Want oei, oei, wat zijn de rode rakkers eigenwijs. Ze willen vol aandacht gebakken worden want anders zijn ze gedoemd te mislukken.

Veel meer informatie en tips over macarons en een klein boekje over het bakken van macarons kun je vinden in een eerder blog: zoete zonde; macarons.

Hoe je deze delicate amandelkoekjes bakt in een hartvorm kun je lezen in het blog dat ik schreef voor het magazine Taarten Decoreren.

HELAAS IS DE WEBSITE VAN TAARTEN DECOREREN OFFLINE EN DUS OOK HET RECEPT NIET MEER ZICHTBAAR HELAAS.En is je hart gebroken? Ook dan is er kans voor jou op een macaron. De kans dat je een exemplaar tussen je baksels aantreft die breekt is naar mijn ervaring best groot.


Hoewel. Een nieuw methode om de macarons te maken, dit kun je lezen op het blog van Taarten Decoreren, zorgt ervoor dat mijn gewone macrons op de siliconen macaronmat er perfect uitkwamen.

Zo mooi heb ik ze niet eerder gebakken.
Ben jij niet het hartjestype? Gewone macarons op een stokje kunnen ook heel verleidelijk zijn.


Behoorlijk verleidelijk. Toch?

De harten macarons waren tevens te bewonderen bij www.vrouwen.nl, een site met alles wat vrouwen bezig houdt.


#koekjes #macarons #moederdag

0 opmerkingen