top of page

Mjamtaart Cake & Bake Experience 2019, win jij toegangskaarten?

-winactie succesvol afgesloten - winactie succesvol afgesloten - winactie succesvol afgesloten -

Mjamtaart Cake & Bake Experience 2019, win jij kaarten?

Mjamtaart Cake & Bake Experience 2019,

win jij toegangskaarten?

Als thuisbakker is het heerlijk om af en toe mensen met dezelfde passie tegen te komen. Wat wie luistert thuis mee als je enthousiast een nieuwe bakattribuut hebt gevonden, een nieuw recept? Wie helpt je uit de brand als je recept dreigt te mislukken? Wie vertelt je het nieuwste op bak- en decoratie gebied? Juist dat zijn je mede-bakliefhebbers! Daarom is de Cake & Bake Experience vast iets voor jou! Trommel je taartvriendinnen op, of neem je oma mee, je buurman of je collega die van bakken houdt. Samen is wel zo gezellig!

Lees snel verder wat je kunt verwachten en wie weet maak jij kans op een van de 2 toegangskaarten. Ik mag maar liefst 5 sets verloten!

De Cake & Bake Experience, editie 3, wordt gehouden in de broodfabriek in Rijswijk. Bij de eerdere beuzen heb ik dagenlang rondgelopen en foto’s gemaakt, dus ik kan je laten zien wat je een beetje kunt verwachten!


Mjamtaart Cake & Bake Experience 2019, win jij kaarten?

Boven: De organisatie verloopt soepel door de vele vrijwilliger. Dit zijn vrijwel allemaal enthousiaste thuisbakkers of zij houden van taarten decoreren. Soort zoekt soort; mag ik het zo noemen?

Onder: Natuurlijk wordt er ook regelmatig geproefd!


Mjamtaart Cake & Bake Experience 2019, win jij kaarten?

Een beurs alleen voor volwassenen; echt niet! Veel standhouders houden rekening met kinderen; er is dan ook van alles te doen. Tevens vind je in de hal is een kinderopvang waar je kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl je vermaakt. De dag is zo voorbij!


Mjamtaart Cake & Bake Experience 2019, win jij kaarten?

Je vindt veel gedecoreerde taarten. Zowel bij de standhouders, als bij de Holland sugar art show; een ruimte vol wedstrijdtaarten. Zowel volwassenen als kinderen kunnen meedoen aan deze wedstrijd. Ik verbaasde me eerder over wat een geweldige taarten de kinderen soms maken! Meer informatie vind je hier.

Onder: Bij de vorige beurs gaf oud Heel Holland Bakt winnares Annemarie een demonstratie. Na de demonstratie was er een mogelijkheid een bakboek van haar aan te schaffen (een aanrader!) en natuurlijk schreef ze graag iets persoonlijks voor je in haar bakboek.

Dit jaar komt Hans Spitsbaard langs. Hans is de winnaar van Heel Holland Bakt 2018 langs. Hans gaat workshops geven, maar wat hij precies gaat doen is op dit moment nog niet bekend. Wil je meer weten, hoe de Facebookpagina van Mjamtaart goed in de gaten.


Mjamtaart Cake & Bake Experience 2019, win jij kaarten?

Makkelijke demonstraties, maar ook moeilijke zoals deze demonstratie over het airbrushen van deze beer. Je kunt gewoon aanschuiven en dit rustig bekijken.

Helaas, de witactie is gesloten. De winnaars zijn: Isabella, Kim, Jeanette, Esther en Sylvia. Gefeliciteerd dames en een heel veel plezier op de zoetste beurs in Nederland. 

Win jij een van de 5 sets toegangskaarten naar de Mjamtaart Cake & Bake Experience op 30 of 31 maart 2019?

Heb ik je overtuigd? Een heerlijk dag uit, rondlopen tussen de kraampjes, uren kijken naar live demonstraties, een workshop volgen, proeven maar vooral genieten! Heb jij daar ook zo’n zin in?

Wat moet je doen?

  1. Vertel onder dit blog waarom jij graag een set van 2 toegangskaarten wilt winnen. Hou het leuk en creatief en wees jezelf! 

  2. Deel je bericht op de Facebookpagina van Carola Bakt Zoethoudertjes en tag de persoon die je graag mee wilt nemen naar de Cake & Bake Experience. 

Je kunt met deze winactie meedoen tot en met 21 januari. De winnaars ontvangen binnen 2 dagen persoonlijk bericht. Heel veel succes en wie weet zie ik je dan op de zoetste beurs van het jaar!


Mjamtaart Cake & Bake Experience 2019, win jij kaarten?

Kan je echt niet wachten? Of heb je helaas niet gewonnen? Via deze link van Mjamtaart; kom je op de website en lees je alles over de toegangskaarten, de wedstrijden, de demonstraties en hoe je de broodfabriek kunt bereiken.

Deze leuke winactie is mede mogelijk gemaakt door Mjamtaart. Wat tof! Bedankt hiervoor. 


Meer weten over de actievoorwaarden? Lees hier de disclaimer.Gerelateerde posts

Commenti


bottom of page