top of page

Rocky Road Fudge


Rocky Road Fudge


Deze rocky road fudge kwam online op de webpagina van het magazine Taarten Decoreren, maar helaas is deze website niet meer online.

Ik heb het recept opnieuw uitgewerkt en je kunt het hier vinden


Rocky Road Fudge

oftewel:

Een heerlijke candybar voor de chocolade-liefhebber met een stevige bite.

Vertel jezelf en vertel vooral anderen liefhebbers dat er veel gezonde ingrediënten in dit goddelijke goedje zitten.

Er zitten toch een heleboel soorten nootjes in? Deze zijn toch supergezond, goed voor de brein, bevatten veel vezels en andere belangrijke bouwstoffen? De candybar zit vol met gedroogde cranberries, rozijnen, abrikozen of als je het lekker vindt: dadels, vijgen en ga zo maar door. Oké, het bevat ook chocolade en marshmallows, maar dat is om het geheel compact en snijdbaar te maken.


Rocky Road Fudge


Je hoeft het jezelf en anderen niets wijs te maken. Deze candybar is zeker niet slechter dan een flink stuk chocolade en is met liefde gemaakt voor je gasten en jezelf. Je mag toch af en toe ook aan jezelf denken? Het nadeel is….. je hebt meteen een hele doos vol en blijf daar maar vanaf!

Meer lezen over dit goddelijke goedje waar Brenda Bakker van Brennies CakeHouse onlangs over kwebbelde op haar facebook?  Er ontstond een ware vlaag van baksters die het begeerde recept probeerde na te maken. Inmiddels heb ik ook de melkchocolade versie geprobeerd, maar wit is tot nu toe nog mijn favoriet. Het recept voor Rocky Road Fudge vind je op het blog dat ik schreef op de website van het magazine Taarten Decoreren.


Rocky Road Fudge


Gerelateerde posts

Comments


bottom of page