top of page

Win de nieuwe special van Mjam Taart: Simply the best!Win de nieuwe special van Mjam Taart: Simply the best!

Tijd om een winactie te houden, doe je mee? Win de nieuwe special van Mjam Taart: Simply the best!

Mjam Taart is het magazine voor thuisbakkers en bakkers die graag creatief in de keuken aan de gang gaan. Het tijdschrift vond ik vroeger vooral erg leuk omdat er veel informatie in te vinden was over taarten decoreren, maar de laatste jaren wordt er steeds meer “gewoon” gebakken. Is dit de invloed zijn van Heel Holland bakt of bakt Nederland graag steeds vaker zelf cakes, koekjes en taarten? Ik geniet er in ieder geval veel van de vrolijke kleurrijke designs en de bakrecepten in het magazine dat ieder jaar met vier reguliere edities en twee themanummers verschijnt.

De themanummers met bakspecials van Mjam Taart zijn een lust voor het oog en de recepten zijn voor iedereen goed te doen.


Win de nieuwe special van Mjam Taart: Simply the best!

De special van Mjam Taart die binnenkort verschijnt staat helemaal in het teken van snelle en makkelijke (bak)recepten: Simply the best!

Snel & makkelijk; als dat geen toffe maatjes zijn! Ik vind het dan ook heel leuk dat ik ook een recept mag leveren voor deze heerlijke editie. Ik ga je nog niet verklappen welk recept het is geworden. Het is een nieuw recept dat binnenkort ook op de website verschijnt met allemansvriendje appel in de hoofdrol.

Nieuwsgierig naar de nieuwe special van Mjam Taart? Naast een recept van Carola Bakt Zoethoudertjes kom je ook meer te weten over Carola dat je nog niet wist.

Vind jij het leuk om mee te doen en wil je ook als eerste de Simply the best uitgave van Mjam Taart op je mat krijgen? Doe mee met de prijsvraag en maak kans op één van de vijf exemplaren.


Win de nieuwe special van Mjam Taart: Simply the best!

Win één van de vijf specials van Mjam Taart: Simply the best! Wat moet je doen?

Deze actie is afgelopen!

Ik hou van de verhalen achter makkelijke recepten. 😊❤️

Vertel ons waarom onder dit blog welk recept voor jou, het simply the best recept is. Weet je nog wanneer je het maakte? Voor wie? Waarom is dit recept je altijd bijgebleven? Je hoeft niet het recept te geven, maar het verhaal bij het recept in het kort. Graag op de website, zo weet ik jou goed te vinden indien je hebt gewonnen! Deel je de winactie ook op Facebook of Instagram?

Doe dit uiterlijk zaterdag 17 april a.s. Dat is best kort dag, maar het magazine gaat op de korte termijn naar de drukker. Uiterlijk 22 april breng ik de winnaars op de hoogte.

Veel succes!

Nu je toch lekker bezig bent; volg je Carola Bakt Zoethoudertjes al op Facebook of Instagram?

En Mjam Taart op Facebook of Instagram?

De actievoorwaarden bij deze winactie vind je in de disclaimer.


Gerelateerde posts

Commentaires


bottom of page