top of page

Win zoet pakket bij Carola Bakt Zoethoudertjes 4 jaar!Win zoet pakket bij Carola Bakt Zoethoudertjes 4 jaar!
Vier jaar geleden begon ik dit blog eigenlijk heel onschuldig. Het leek me gewoon leuk om een eigen website te hebben. In die tijd maakte ik vooral taarten die gedecoreerd waren met marsepein en fondant.  Met alleen maar grote en kleine mannen in huis was het decoreren van veelal roze vintage taarten met goud en rozen niet altijd populair. Online kon ik voor mijn gevoel lekker maken wat ik wilde.

Bloggen, het geeft instant veel inspiratie

Op het moment dat ik begon met bloggen werd ik overvallen door extra veel ideeën.  En nog heb ik altijd veel inspiratie. Er is nog zoveel dat ik graag wil doen en uitproberen.


De foto’s werden eerst met een klein cameraatje gemaakt, maar toen ineens was daar de echte Nikon spiegelreflexcamera. De foto’s moesten steeds mooier, de recepten moesten steeds weer anders, de grenzen van wat er zoal gegeten wordt in de zoete wereld werden gezocht. Trends werden uitgeprobeerd.


oude blogs Carola bakt zoethoudertjes

Wat klein begon, is inmiddels gegroeid tot een behoorlijk uit de hand gelopen hobby. Iedere dag ben ik toch snel 2-3 uur aan het werk. Dat klinkt ongelooflijk maar fanatiek bloggen kost echt veel tijd.


Bakken, fotograferen, bewerken, uitzoeken, schrijven, nakijken, weer nakijken en weer tot pfff nu zet ik het online. Ik heb veel gezellige blogcontacten opgebouwd in de loop der jaren. Dat is ook heel inspirerend.

Op dit moment ben ik een nieuwe website aan het maken, maar ik ben nog niet tevreden hoe het eruit ziet en ik daarom blijf ik nog even trouw aan blogger.


Om het te vieren dat Carola Bakt Zoethoudertjes 4 jaar bestaat heb ik een pretpakket gemaakt

In dit pretpakket vind je allerlei leuke molds, een roller, een boek van Heel Holland Bakt, een bakvorm en nog veel meer leuks om zoet mee te spelen!


Wil je kans maken op dit pretpakket?

ACTIE IS VOORBIJ Belangrijk om je te kunnen bereiken: hou facebook & Carola Bakt Zoethoudertjes een beetje in de gaten Mocht dit echt niet lukken de winnaar te bereiken, dan moet ik helaas een andere winnaar kiezen. Maar dat zal vast niet nodig zijn!

Tot slot: Succes!


Carola bakt zoethoudertjes instagram

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page