top of page

Winactie: Stel je vraag aan Anouk van Heel Holland Bakt!


Terwijl op zondag 27 december het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt losbarst; zijn wij nog helemaal in de ban van de winnares van vorig seizoen: Anouk Glaudemans.
Eigenlijk zou haar bakboek in het voorjaar uitkomen…., toen door Corona de wereld plots stil stond en dat gold ook de productie van het bakboek van Anouk. Gelukkig mocht ze Het Holland bakt seizoens-bakboek samenstellen. Wat kun je van het bakboek allemaal verwachten? Hier scheef ik een aantal dagen geleden over; laat ik je even meenemen naar al het leuks dat het bakboek van Anouk te bieden heeft. 

Tijd om in actie te komen en daar kan jij bij helpen.

Actie is gesloten! Het is nu wachten op de antwoorden van Anouk.

Dat Anouk Pietje precies is met bakken, dat hebben we allemaal kunnen zien tijdens de afleveringen, maar wie is Anouk nog eigenlijk? Wie is zij thuis, op haar werk als leraar en tijdens de workshops? Wat moeten we echt van haar weten?

Winactie: Stel je vraag aan Anouk van Heel Holland Bakt!

Ik vind het hartstikke tof dat ik van Kosmos Uitgevers samen met Anouk Glaudemans een winactie mag houden. Win het nieuwe bakboek Heel Holland bakt THUIS. 

Wat moet je doen:

Het is heel eenvoudig: Bedenk een leuke, originele, zoete, ondeugende, inspirerende vraag aan Anouk. Plaats je vraag onderaan dit artikel bij de reacties. Doe dit vóór 16 december. Daarna verzamel ik al jullie vragen en stuur ik ze door naar Annouk. Zodra het interview online komt ontvangt de winnaar een persoonlijk berichtje. Dit zal bekend worden gemaakt op deze pagina en bij de antwoorden van het lezers-interview.Ik ben zo benieuwd wat jullie allemaal gaan vragen, doe je best!

Het is een soort win-win situatie. Kans maken op een Anouk’s Heel Holland bakt THUIS bakboek en ook nog van alles over haar te weten komen!

Wat heb jij altijd van Anouk willen weten maar nooit durven vragen? Niet twijfelen; stel je vraag onder dit artikel.

Samen maken we een verrassend lezers-interview dus doe je best!

Anouk en Carola zouden het super leuk vinden als je onze facebook pagina een like geeft!

Facebook van Anouk bakt door

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page