Kruidcake cupcake

Kruidcake cupcake

Cupcakes, ik eet ze vaker. Ze zijn lekker en allemaal verschillend. Maar dan ineens heb je plotseling een cupcake te pakken die opvallend van smaak en structuur is.

Een cupcake waarvan de smaak van de toef heel subtiel is, zacht, niet vet en een goede balans vormt met met de cake onder de toef.  Een opvallende cupcake, een winnaar. Bijvoorbeeld Ellemieke’s winnaar Kruidcake cupcake.

Kruidcake cupcake

Onlangs had ik een gezellig freubeldagje (een dagje “taarten” met mede gepassioneerde thuisbakkers)  en zat ik bij de koffie ineens met deze winnaar in mijn handen. Een heerlijke kruiden cupcake met een zachte toef waar je een vleugje anijs in proefde.

Ellemieke verklapte me later die dag dat ze met het recept een prijs gewonnen had.

Kruidcake cupcake

 

De kruidcake cupcake kreeg de naam “Taj Mahal”.


Hoe maakte Ellemieke deze cupcake waarvan de toef gekleurd is met een natuurlijke kleurstof en hoe kwam ze uiteindelijk in een workshop bij Rudolph van Veen terecht?

Lees het verder op het blog dat ik schreef voor Taarten Decoreren.

 

Deze heerlijke cupcakes waren tevens te zien op de website van Cupcakes Take The Cake. Dit is een Amerikaanse site welke dagelijks één of meerder cupcakes showt.

 

 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Nooit meer iets missen? Vul je emailadres in om in te schrijven & ontvang al die heerlijke recepten rechtstreeks in je mailbox!

Voeg je bij 10 andere abonnees

Share Your Thoughts


*