top of page

Food blog awards


fba-logo-1021x1024

Maar, wat zijn de Food Blog Awards eigenlijk? Ik kom er niet achter


Ook niet na een mailtje met een verzoek om meer informatie. Een initiatief nemen kan iedereen en waarom zou je gaan stemmen? Wat is er te winnen?  Voor jou? Voor mij? Wie heeft het eigenlijk georganiseerd? Ik weet wel wie de presentatie doet van de prijsuitreiking, of wat ik me daarbij voor moet stellen. Het is tv-kok Sandra Ysbrandy .


Twee van de drie nominaties zijn wat snel gekozen foto’s uit mijn slider. Mijn slider is diahsow, het eerste dat je ziet als je op mijn website komt. Het is dus niet zo dat iemand echt moeite heeft genomen om het portfolio op mijn blog goed te bekijken en op zoek te gaan naar mijn beste foto of naar mijn beste recept.


Moet ik je nu gaan vragen te stemmen? Waarom zou je het doen? Misschien om mij naar de finale te sturen om eens van dichtbij te bekijken hoe onprofessioneel deze verkiezing eigenlijk is?

Zou ik gaan? Een beste award winning blog verkiezing, zou meer in moeten houden dan snel een paar foto’s uitzoeken op wat blogs.Kijk maar wat je doet; je kunt op me stemmen, maar voel je vrij om dit verzoek te skippen.

Ik zal toch wel in de pannen blijven roeren, de oven aan blijven doen en genieten van de baksels en misbaksels die eruit komen. Samen met jou!


Waarvoor ben ik eigenlijk genomineerd bij de Food Blog Awards?

1. Beste foodfoto

De foto’s die ik schoot van een Aardbeien slagroom taart.  Ik bakte de taart samen met mijn jongste zoon. Het is een heerlijk recept van de klassieke combi slagroom en aardbeien uit het programma Dagelijkse kost.2. Best special interest foodblog

Oftewel: raak jij ook geïnspireerd door dit zoete bakblog. Wij houden allebei van de meest uiteenlopende bakprojecten in de keuken, zoet, gezond, ongezond; zolang de oven aan kan zijn wij allebei in onze nopjes.


Ik denk dat de jury Belgische roots heeft en van aardbeien houdt want mijn derde nominatie komt opnieuw van een recept uit België:


3. Beste gerecht

Aardbeienbavarois met aardbeiencoulis.


Aardbeien bavarois met aardbeien coulis

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page