top of page

Stel je vraag aan Mariette van Zoetrecepten en maak kans op Puur Zoet!Stel je vraag aan Mariette van Zoetrecepten en maak kans op Puur Zoet!Stel je vraag aan Mariette van Zoetrecepten en maak kans op Puur Zoet!

Mariette van Tuyl van het bakblog Zoetrecepten ken ik al een aantal jaren. Het is een prachtige site met mooie foto’s en goede recepten. Ik volg haar dan ook op de voet en in de loop van de jaren heb ik een deel van haar recepten zien veranderen van zondig naar gezondigen oftewel; probeer eens wat vaker bewuster te bakken.

Een paar weken geleden was ik bij de feestelijke boekpresentatie van Puur Zoet. Het was erg gezellig en ik heb allerlei hapjes uit Puur Zoet kunnen proeven: heerlijk!

Heb je het review over Puur Zoet eigenlijk al gelezen? Je vindt het hier.

Deze actie is inmiddels voorbij. Nikki stelde de winnende vraag. Nieuwsgierig naar het lezersinterview? Je kunt het zeer uitgebreide interview met meer dan 30 vragen hier lezen!


Winactie: Stel je vraag aan Mariette van Zoetrecepten en maak kans op haar bakboek Puur Zoet!

Heel tof, Mariette vindt het heel erg leuk om mee te werken aan een lezers-interview bij Carola Bakt Zoethoudertjes en dankzij van Uitgeverij Forte mag ik hier zelfs een leuke winactie aan koppelen!

Weet je wat. Ik laat het Mariette zelf aan je vragen!

Wat moet je doen om kans te maken op het bakboek Puur Zoet van Mariette Tuyl?

Denk even goed na wat je heel graag van Mariette wilt weten? Bedenk een hele bijzondere, leuke, originele, zoete, ondeugende, inspirerende vraag aan Mariette. Plaats je vraag onderaan dit blog bij de reacties.

Je kunt je vraag stellen tot en met 2 mei. Daarna verzamel ik de vragen en stuur ze door naar Mariette. Ik ben heel benieuwd welke vragen zij gaat beantwoorden!! Zoet zal het zeker zijn.


Stel je vraag aan Mariette van Zoetrecepten en maak kans op Puur Zoet!

Wanneer komt het interview online? Laat je email achter en ontvang altijd als eerste een bericht bij een nieuw blog! Je vindt deze mogelijkheid in de rechter balk.

Enne, volg je Zoetrecepten al op Facebook? En Carola Bakt Zoethoudertjes?

Heel veel succes.

Nieuwsgierig naar eerdere lezers-interviews met Rutger van den Broek, Menno de koning, Laura Kieft, Annemarie Pronk en Hans Spitsbaard?  Je vindt eerdere lezersinterviews hier.

De actievoorwaarden vind je in de disclaimer.


Gerelateerde posts

Comments


bottom of page