Meet de chocca lotta & de chef van Domino's Wow, ik heb heerlijk nieuws voor de ware chocoholic en pizzalover, en laat ik dat allebei nou toevallig zijn! Bij Domino's wordt behoorlijk geheimzinnig gedaan over … Lees verder »
Interview met Mariette van Tuyl van Zoetrecepten
Interview met Mariette van Tuyl van Zoetrecepten! Gezond zondigen oftewel: gezondigen zoals Mariette het zelf noemt, is helemaal van deze … Lees verder »
Interview met Hans Spitsbaard van Heel Holland Bakt
Acht weken lang mochten we met de camera's mee kijken hoe de kandidaten van Heel Holland bakt het er vanaf brachten. De spanning was te … Lees verder »
Interview met Menno de Koning
Dat Menno de Koning goed kan bakken mag duidelijk zijn. Dat hij eigenlijk ook erg lekker kan koken weet je wellicht inmiddels ook al. Maar wist je dat … Lees verder »
Interview met Annemarie Pronk van Heel Holland Bakt
Interview met Annemarie Pronk van Heel Holland Bakt Na 10 weken lang vol spanning Heel Holland Bakt volgen, leef je enorm mee met de kandidaten. … Lees verder »
Interview met Laura Kieft van Laura’s Bakery
Interview met Laura Kieft van Laura's Bakery Het basisbakboek van Laura's Bakery is nog maar net vers van de pers als als ik een leuke … Lees verder »
Interview met Rutger van den Broek
Wat heb je altijd van Rutger van den Broek willen weten? Dat vroeg ik vorige week aan jullie. En dat heeft Rutger geweten, want jullie zijn echte … Lees verder »
24 Kitchen & Cottages
Van 17 tot 20 april jl. vond het eerste 24 Kitchen & Cottages plaats in Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Die zaterdag reisde ik af richting het eerste culinaire weekend … Lees verder »
Peggy Porschen Cakes in bloom & interview
Peggy Porschen is taartdecorateur en behoort tot de top van de wereld. De van oorsprong Duitse Peggy, ontdekte op haar 14e de passie voor het zelf bakken en versieren van … Lees verder »