top of page

Vraag het Rutger en win zijn bakbijbel

winactie succesvol afgesloten - winactie succesvol afgesloten - winactie succesvol afgesloten -

Vraag het Rutger en win zijn bakbijbel20150915_0001

Inmiddels is de prijsvraag voorbij en kun je het interview hier vinden!


Wat heb je altijd al aan Rutger van den Broek willen vragen? Stel je vraag en maak kans op een bakbijbel? O ja, er zijn maar liefst 3 bakbijbels te winnen!

Onlangs is het derde bakboek van Rutger van den Broek verschenen. Ik kan me bijna niet voorstellen dat je dit gemist hebt. Mocht je toch even op  een onbewoond eiland hebben geleefd de afgelopen weken, dan kan ik naar dit review aanraden,  dat ik eerder schreef. Dan ben je weer helemaal bijgepraat.


Maar wie is Rutger eigenlijk, de winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt?

Wat zou jij als thuisbakker dolgraag van Rutger willen weten maar heb je nooit durven of kunnen vragen. 

Pak dan nu je kans! Vraag het Rutger gewoon. Het kan een gewone alledaagse vraag zijn. Maar stel jij de één van de meest bijzondere vragen aan Rutger, dan maak je kans op één van de drie bakbijbels, Rutger bakt van A tot Z!

Eigenlijk zijn we allemaal een beetje winnaar. Rutger zal aantal leuke vragen gaan beantwoorden. Ik ben zelf dan ook heel benieuwd wat jij gaat vragen. Doe je best, dan kunnen we allemaal meegenieten.


Bakbijbel van Rutger van den Broek

Drie dikke bijbels, met elk 500 pagina’s, ruim 1200 gram zwaar. Daarvoor komt de postbode speciaal bij jou langs om aan te bellen. Deze dikke bijbel past namelijk niet door de brievenbus. 

De winactie is gesloten: Rutger krijgt het nu even heel druk met de vele vragen. Heb je nog even geduld?

Doe je mee? Wat moet je doen om kans te maken? Vraag het Rutger en win zijn bakbijbel!

  1. Wat heb je altijd al aan Rutger willen vragen? Stel je vraag aan Rutger onderaan dit blog.

  2. Deel dit bericht op Facebook met de blauwe Facebook-knop die je onderaan dit artikel kunt vinden.

  3. Doe dit uiterlijk op 23 september. De uitslag zal enkele dagen later plaats vinden als Rutger rustig de vragen heeft kunnen doornemen. De winnaars zullen per mail benaderd worden.  Succes!

Niet verplicht maar wel leuk:

Volg je Rutger al op Facebook? En Carola Bakt Zoethoudertjes?

Nooit meer een blog missen? Schrijf je in onderaan dit blog en je ontvangt al dat lekkers voortaan direct in je mailbox!

Vraag het Rutger en win zijn bakbijbel
Presentatie boek van Rutger van den Broek

De boekpresentatie van Rutger bakt feestelijk


-- DANK--
Graag wil ik uitgeverij Carrera culinair bedanken voor het beschikbaar stellen van drie bakbijbels voor enthousiaste thuisbakker en natuurlijk Rutger van den Broek omdat je meteen enthousiast reageerde om aan deze winactie mee te werken!

Gerelateerde posts

2 Comments


Unknown member
Apr 15, 2022

Rutger ik ben een paaskrans uit je eerste boek aan het maken ,maar ik vindt 175 ml melk zoveel het deeg is nu erg slap. Klopt dit?

Gr Mathilde

Like
Unknown member
Apr 20, 2022
Replying to

Hoi Mathilda, Helaas is dit een wat ouder artikel. Mijn ervaring met de recepten van Rutger is dat ze heel goed zijn, ik vertrouw zijn ingredientenlijst. Wil je het echt graag weten? Vraag het dan aan Rutger op zijn website: www.rutgerbakt.nl


Veel succes!

Like
bottom of page