top of page

Winactie: Stel je vraag aan Hans van Heel Holland Bakt!Winactie: Stel een vraag aan Hans van Heel Holland Bakt

Stel je vraag aan Hans van Heel Holland Bakt en maak kans op zijn bakboek!

Yes, ik heb Hans via zijn uitgever Kosmos, weten te strikken voor een vragenvuur. Hans, wie is hij eigenlijk en wat heb je altijd van hem willen weten maar nooit durven of kunnen vragen. Dit is je kans om Hans een vraag stellen. En dan wordt het spannend, want welke vragen gaat Hans beantwoorden? En welke vraag van jullie is zo bijzonder dat het de winnende vraag is?

Deze actie is afgelopen. Het interview kun je hier lezen. Tessa Groot stelde de winnende vraag; gefeliciteerd!

Samen vormen jullie gebundelde vragen een bijzonder lezersinterview, dus doe je best!

Wat moet je doen om een vraag te stellen en kans te maken op het bakboek van Hans Spitsbaard?

Het is heel eenvoudig: Bedenk een leuke, originele, zoete, ondeugende, inspirerende vraag aan Hans. Plaats je vraag onderaan dit blog bij de reacties. Doe dit vóór 24 maart. Daarna verzamel ik al jullie vragen en stuur ik ze door naar Hans. Ik ben zo benieuwd wat Hans allemaal gaat antwoorden, dus stel een hele leuke vraag! Zodra het interview online komt ontvangt de winnaar een persoonlijk berichtje. Dit zal bekend worden gemaakt op deze pagina. Ik ben zo benieuwd dus doe je best!


Leer bakken met Hans, het bakboek van Hans Spitsbaard

Het is geen voorwaarde, maar ik zou het wel heel leuk vinden als je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief in de rechter balk. Zo krijg jij al dat lekkers altijd rechtstreeks als eerste in je mailbox en zie je ook als eerste wanneer het interview online komt.

Heel veel succes.

Nieuwsgierig naar eerdere lezers-interviews met Rutger van den Broek, Menno de koning, Laura Kieft en Annemarie Pronk?  Je vindt de lezersinterviews hier.

De actievoorwaarden vind je in de disclaimer.

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page