top of page

Winactie: Stel je vraag aan Laura’s Bakery en win!

Winactie succesvol afgesloten

Winactie: Stel je vraag aan Laura's Bakery
Winactie: Stel je vraag aan Laura’s Bakery en win!
Laura Kieft is het bakkende talent achter Laura’s bakery; Nederlands grootste bakblog. Het werd de hoogste tijd dat er een stevige editie van Laura’s bakery van papier op de markt kwam. Dat vonden jullie blijkbaar ook:  al na een week gaat Het basisbakboek van Laura Kieft opnieuw naar de drukker voor de 2e druk!

Het basisbakboek van Laura Kieft. Wat kun je allemaal verwachten? In dit review laat ik het je allemaal uitgebreid zien.

Deze actie is afgelopen. Het is nu wachten op Laura’s antwoorden!


Winnen, winnen, winnen? Je maakt 2 kansen.

Ik vind het hartstikke tof dat ik van Forte Culinair, de uitgeverij van Laura’s basisbakboek een winactie mag houden. Meteen moest ik denken aan een winactie van vorig jaar. Toen mochten jullie vragen stellen aan Rutger van den Broek en dat vonden jullie geweldig. Rutger zat lekker in zijn praatstoel in dit interview. Zou Laura hier ook tijd voor hebben en zou ze het leuk vinden?

Wat denk je?  Laura vindt het hartstikke leuk. Het is een soort win-win situatie. Kans maken op een Laura’s bakboek en ook nog van alles over Laura te weten komen! Wat heb jij altijd van Laura willen weten maar nooit durven vragen?

Stel je vraag aan Laura van Laura’s bakery en maak kans op één van de twee basisbakboeken van Laura Kieft!

Wat moet je doen om een exemplaar te winnen?

Heel eenvoudig: Bedenk een leuke, originele, zoete, ondeugende, inspirerende vraag aan Laura. Plaats je vraag onderaan dit blog bij de reacties. Doe dit voor 9 oktober. Dan verzamel ik al jullie vragen en stuur ik ze door naar Laura. De winnaars ontvangen binnen een paar dagen een persoonlijk berichtje en zullen bekend worden gemaakt op deze pagina. Daarna is het wachten op de antwoorden.

Het bericht over deze winactie op Facebook wilt liken of delen zou  heel tof zijn, maar het is geen voorwaarde bij de actie.

Heel veel succes!

De actievoorwaarden vind je in de disclaimer.


Het basisbakboek van Laura Kieft

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page