BASISRECEPTEN
INGREDIËNTEN
BASISTECHNIEKEN
BASISRECEPTEN
INGREDIËNTEN
BASISTECHNIEKEN
BASISRECEPTEN
INGREDIËNTEN
BASISTECHNIEKEN

Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft! 

Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine! 

En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen. 

Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft! 

Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine! 

En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen. 

Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft! 

Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine! 

En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen. 

Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft! 

Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine! 

En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen. 

logo Carola Bakt Zoethoudertjes
  • Home

  • Zoet

  • Hartig

  • Brood

  • Drinks

  • Feest

  • Zoete praatjes

  • Over mij

  • Zakelijk

  • More

    Use tab to navigate through the menu items.

    Vulling en frosting

    Een goede vulling of frosting geef je baksel letterlijk inhoud, het houdt de boel bij elkaar en is tevens smaakvol en decoratief. Dit kan een fruitige lemoncurd zijn, banketbakkersroom, meringueschuim maar ook een romige ganache of botercrème. Zonder een goed vulling of frosting is een biscuit eigenlijk niet meer dan een droge cake en is dus heel belangrijk!

    Lemoncurd food photography recipe idea

    De vulling - hier maak je het verschil

    De smaak bepaald grotendeels of je baksel slaagt. Welke van deze vulling- of frostingrecepten ga je kiezen?

    Passievruchten curd maken

    Passievruchten curd maken

    Italiaanse meringue oftewel kookschuim

    Italiaanse meringue oftewel kookschuim

    Kersen crème als topping of vulling

    Kersen crème als topping of vulling

    Red velvet cakejes met Chanilly creme en love sprinkles

    Red velvet cakejes met Chanilly creme en love sprinkles

    Chocoladetaart met pindakaas slagroom

    Chocoladetaart met pindakaas slagroom

    Sinaasappel curd maken

    Sinaasappel curd maken

    Cupcakes met bramen en witte chocolade topping

    Cupcakes met bramen en witte chocolade topping

    Vanille cupcakes met toef van viooltjessiroop

    Vanille cupcakes met toef van viooltjessiroop

    Frangipane maken om mee te bakken

    Frangipane maken om mee te bakken

    Drollen cakejes in ijsbakje als kindertraktatie

    Drollen cakejes in ijsbakje als kindertraktatie

    Chocolade botercrème maken

    Chocolade botercrème maken

    Sinaasappelvulling met slagroom en mascarpone

    Sinaasappelvulling met slagroom en mascarpone

    1
    234
     
    Logo Carola Bakt Zoethoudertjes
    Carola van CBZ

    Over Carola

    ZOET vs HARTIG

    RECEPT vs EIGEN WEG GAAN

    GEZOND vs ZONDIG 

    SNEL KLAAR vs TIKKIE INGEWIKKELD

    ... maar altijd lekker creatief bezig in de keuken én meestal 
    gaat de oven aan.

    • Pinterest CarolaBaktZoethoudertjes
    • Instagram
    • Facebook
    • Twitter
    naar bovenkant

    Ontvang al dat lekkers zo in je mailbox!

    Bedankt voor je aanmelding

    Hoe word ik gastblogger?
    naar bovenkant

    ©2022 Carola Bakt Zoethoudertjes 

    CAROLA BAKT ZOETHOUDERTJES

    Carola Bakt Zoethoudertjes is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 64248224.

    OVERZICHT ALLE BLOGS

    Privacy Policy

    Disclaimer