Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Appeltaart en meer
Appel is favoriet! In cakes en taarten, in plaatkoeken en desserts. Je kunt er alle kanten mee op. Zoveel recepten, zoveel varianten van smaak en nooit dominant. Je kunt er niet omheen, dé appel is een allemansvriend een beste vriend waar ik niet zonder kan. Gelukkig zijn er heel veel appeltaart, appelcakes en nog veel meer recepten met appel om zelf te bakken..

Appel in de hoofdrol
Appel is favoriet! Je kunt alle kanten op met deze allemansvriend. Er zijn zoveel appeltaart recepten om te bakken dus kun heerlijk variëren, makkelijk of moeilijk maar altijd lekker.
Hoe bak je appeltaart
Mijn moeder bakte de appeltaart volgens het recept uit het Margriet Kookboek. Tegenwoordig heb je veel meer boeken en natuurlijk internet.