De triffle is een echte showtopper en is afkomstig uit Engeland. Het dessert is behoorlijk groot en geschikt voor een grote groep gasten. Het leuke is … Lees verder »
Syllabub met citroen en sherry gelei
Met enige regelmaat kom ik dit recept van Syllabub met citroen en sherry gelei tegen in mijn papieren receptenboekje. Ik ben van een bouwjaar … Lees verder »
Rijstdessert met blauwe bessen en gecondenseerde melk
Onlangs hebben we heerlijk bij vrienden gegeten toen het nagerecht op tafel verscheen. Het dessert was gemaakt door de gastvrouw die van oorsprong uit … Lees verder »
Oreo mousse maken
Onlangs heb ik me weer laten verleiden tot een aankoop die ik eigenlijk toch wel een beetje te dol vond. En winkelverpakking met oreorollen. "Lekker … Lees verder »
Snelle advocaat mousse met mascarpone
Slagroom is van zichzelf heerlijk romig. Door mascarpone toe te voegen aan slagroom, maak je het wat frisser van smaak en steviger van structuur. … Lees verder »
Kokos panna cotta met fruit coulis
Panna cotta is zo'n recept dat gewoon altijd lukt en super snel klaar is. Dat weten jullie denk ik ook, want mijn andere panna cotta recepten worden … Lees verder »
Dessert van monchouroom en jelly op bodem van biscotti
Onlangs heb ik van die leuke weckpotjes gekocht. Ze zijn best wel klein en dus voor een gezin niet echt ideaal om jam in te maken. Voor mij hebben de … Lees verder »
Chocoladebakjes maken met ballonnen
Onlangs maakte ik chocoladebakjes met behulp van een Quooker. Omdat dit artikel te kort was om je goed stap voor stap te laten zien hoe je ze maakt, … Lees verder »
Aardbeien bavarois met aardbeien coulis
Wat is er heerlijker dan een fijne maaltijd af te sluiten met een luchtige bavarois. De zachte, bijna schuimige substantie smelt op je tong. Het is … Lees verder »