top of page

Mijn favoriete Paasrecepten

Met Pasen duiken we massaal de keuken in om wat lekkers te maken voor onze familie en vrienden. Paashazen, eieren en de kleur geel zijn dominant in baksels en daar kun je veel leuks mee verzinnen.

advertentie

Of je nu iets lekkers zoekt voor bij de koffie of thee, het ontbijt of als dessert; Pasen is ideaal om eens lekker uit te pakken.

Follow the bunny for chocolate!

Advocaat maken met gecondenseerde melk

16 maart 2024

Zelf advocaat maken met gecondenseerde melk

Zelf gemaakte advocaat is zoveel lekkerder! Deze versie is nog toegankelijker door de gecondenseerde melk. Heerlijk om te serveren of weg te geven met Pasen. Met dit recept maak je zo'n 1,2 liter .

Advocaat mousse met mascarpone

12 maart 2024

Advocaat mousse met mascarpone

Al vele jaren favoriet op het blog en ik begrijp wel waarom. Geweldig lekker; keer op keer EN zo gemakkelijke te maken! Tip: maak het een dag eerder en versier het dessert vlak voor het opdienen.

Cakerol met perzik en advocaat

11 maart 2024

Cakerol met perzik en advocaat

Niet alleen met Pasen is deze cakerol populair. Een cakerol is verrassend makkelijk te maken en je kunt de rol vullen naar eigen wens. Hoe maak je een cakerol? Klik op de button hieronder

Monchou Paas taartjes; ei-taartjes

11 maart 2024

Monchou paastaartjes

Voor de liefhebber van monchoutaart is deze variant met Pasen een must om te maken! Heerlijk met een eidooier van perzik uit blik!

Paas plaatkoek met marshmallow vulling

11 maart 2024

Paas plaatkoek met marshmallow vulling

Een lekkere koekbodem bedekt met een fluffy marshmallowlaag en chocolade met eitjes. Iedereen schuift wat dichter bij de schaal op de paastafel zodra jij dit neerzet.

Paashaas broodjes bij het paasontbijt

11 maart 2024

Paashaas broodjes bij het paasontbijt

Het ontbijt is misschien wel het gezelligste moment met Pasen. Het huis ruikt heerlijk door de verse broodjes; wat ze er leuk uit! Geef je haasjes een strikje voor een extra feestelijk effect.

Paashaas vouwen van servet

12 maart 2024

Paashaas vouwen van servet

Alles klaar? Tijd om de tafel extra mooi aan te kleden. Geen saaie servetten op tafel dit jaar.; vouw van je serveten deze grappige paashaasjes.

Paaskoekjes met ei van royal icing

16 maart 2024

Paaskoekjes met ei bovenop van royal icing

Koekjes met een gebakken eitje bovenop van royal icing. Wat is royal icing en hoe kun je deze eitjes spuiten op je koekjes. Lees verder door op de knop te drukken.

Sneeuwster

11 maart 2024

Sneeuwster

Een winters recept? Wat mij betreft niet en het is zeker niet onmogelijk dat er in maart of april sneeuwvlokken vallen. Het gemak van het recept, de geweldige smaak en de kleur maakt de taart heel geschikt met Pasen

Vanille oreo's paasbrownie

12 maart 2024

Vanille oreo's paasbrownie

De smeuïgste brownie van het blog op zijn paasbest met vanille oreo's en gele sprinkles. Paaskoeken met een diepe chocoladesmaak.

Nice to sweet you.

Heb je wat lekkers gemaakt? Tijd voor een heel gezellig Pasen!
bottom of page