top of page
Overzicht van de post op het blog


Karameltaartje
Licht zondig dit karemeltaartje, maar o zo lekker. Wist je dat havermout heel goed combineert met karamel in een taart. Proberen dus!


Havermoutje!
Een papkindje. Ja, zo mag ik mezelf wel noemen. Ik ben een persoon die van pap houdt: warm of koud, brinta, havermout, rijstepap,...


Met koffiemolen meel, suiker en nootjes malen
Met koffiemolen meel, suiker en nootjes malen is ideaal bij het bakken. Havermout en nootjes tot meel en suiker wordt poedersuiker.


Cake met pastinaak en appel
Cake met pastinaak en appel, een bijzonder lekker recept van Yvette van Boven. Durf jij je grens te verleggen met deze vergeten groente?


Snelle chocolade karameltaartjes
Snelle chocolade karameltaartjes met dulce de leche en ganache op een lekker korstdeeg. Daar maak je vrienden mee!


Bakken met Menno de Koning
Bakken met Menno de Koning, winnaar van Heel Holland bakt. Zijn liefde voor Amerika druipt van de recepten af. Ik hou er van!


Roomboter cake bakken
Een roomboter cake bakken, dat is redelijk eenvoudig. Maar toch kan er van alles mis gaan. Met deze tips gaat het je lukken.


Aardbeien tiramisu
Aardbeien tiramisu, een recept van Rutger van den Broek en dan weet je: het recept klopt. Geen tijd te verliezen dus; aan de slag!


Hoe maak je een moorkop?
Hoe maak je een moorkop? Met deze tips maak je een echte moorkop met lekker veel slagroom en een laagje pure chocolade. Wat een traktatie!


Njam bestaat 4 jaar!
Allez Nederlanders, ik wil jullie graag voorstellen aan verleidelijk Bourgondië, oftewel onze zuiderburen België. Njam bestaat 4 jaar!


Met Magazine Smaak naar de Callebaut fabriek
Enkele maanden geleden kreeg ik een uitnodiging van het Belgische Magazine Smaak, naar de chocoladefabriek Callebaut in Wieze, België te...


Winactie van Dr. Oetker!
Winactie van Dr. Oetker!


Delicious: 60 x zoete recepten
Delicious: 60 x zoete recepten, 60 recepten die je eigenlijk allemaal wilt maken. Oei, moeilijk kiezen dus. Een review.


Lange vingers
Het zijn een van de eerste koekjes die kinderen krijgen: lange vingers! En zo bak je ze zelf.


Meringues maken
Meringues maken is zo eenvoudig en lang houdbaar. Je kunt ze als koekje eten, maar ook gebruiken als versiering bij toetjes en taarten.


Quinoa krispies
Quinoa krispies van Amber Albarda zijn gezonde koeken voor tussendoor. Bewaar ze eventueel in de diepvries en stop er een in je tas .


Wafels van oliebollenmix
Oliebollenmix over of wil je een gezonde vervanger maken voor oliebollen? Bak ze eens in een wafelijzer tot oliebollen-wafels!


Oliebollen met cranberry’s en freekeh
Met Oliebollen met cranberry’s en freekeh geef je de oliebollen meer structuur en smaak met oudjaar. Daarbij zijn ze heel voedzaam.


Witte chocolade truffels
Truffels, wat kun je deze zoete lekkernij eenvoudig zelf maken. Neem deze Witte chocolade truffels. Zo gemaakt! Ook leuk om weg te geven.


Kerstboom van broodbolletjes
Deze eetbare kerstboom is een blikvanger aan je ontbijt- of brunchtafel. Het is opgebouwd uit heerlijke, zachte luxe broodjes.
bottom of page
