top of page
Overzicht van de post op het blog


Kaasfondue volgens klassiek recept
Zo maak je het lekkerste klassieke kaasfondue. Een kaasfondue smaakt behalve op een winteravond, ook heel goed op een zwoele zomeravond!


Paastaart met chocolade en verse bloemen
Het is Pasen en je wilt wat bijzonders op tafel zetten. Waarom bak je dit jaar de Paastaart niet eens lekker over de top; met extra veel...


Geraspte kokos vs kokosmeel vs kokoschips
Alles over geraspte kokos, kokosmeel en kokoschips. Wat kun je ermee en hoe kun je de verschillende kokos het best gebruiken!


Winactie: Stel je vraag aan Annemarie van Heel Holland Bakt
Stel je vraag aan Annemarie van Heel Holland Bakt en win haar bakboek! Op die manier maken we samen een heel leuk interview!


Pimp je cupcake door Jorine van Ruitenbeek
In dit gastblog verklapt Jorine van Ruitenbeek haar favoriete recept voor een lekkere cupcake en geeft ze je tips om hem prachtig te versier


Heel Holland Bakt met Annemarie bakboek
Wat kun je verwachten van het bakboek van Heel Holland Bakt winnares Annemarie? Heel veel familierecepten! Lees het review.


Zelf advocaat maken met eidooiers die je over hebt
Zelf advocaat maken met eidooiers die je over hebt. Het is heel gemakkelijk en omdat je zelf de drank kan kiezen ook veel lekkerder.


Glutenvrije koekjes met amandelen en boekweitmeel
Heb jij al eens met boekweitmeel gebakken? Deze glutenvrije koekjes met amandelen en boekweitmeel zijn geweldig lekker met een fijne bite.


Wortelcake zelf maken
Deze wortelcake is heerlijk gekruid en moist door de worteltjes. De walnoten geeft de structuur een bite. Heerlijk met roomkaas glazuur!


BROOD van Robèrt van Beckhoven met recepten van de tv-serie
Heb je ook zo genoten van de tv-serie BROOD van Robèrt van Beckhoven? Beleef het opnieuw en ga met dit boek aan de slag met de recepten.


Bierbrood zonder kneden uit gietijzeren pan
Bierbrood zonder kneden uit gietijzeren pan. Makkelijker kan niet. Roer het deeg, laat het het rijzen en bak het af in een gietijzeren pan.


Pistachecake met kardemom en witte chocolade
Kardemom zie je vaker tegen in zoete recepten & is onderdeel van speculaaskruiden. Deze pistachecake met kardemom is dan ook een pareltje.


Basisrecept chocolade cupcakes
Met dit basisrecept chocolade cupcakes maak je zelf de lekkerste kleine chocolade cakejes. Heel gemakkelijk, de kinderen willen vast helpen.


Zweeds kaneelbrood Klippt kanelllangd
Zweeds kaneelbrood Klippt kanelllangd ziet er moeilijk uit, maar dit zoete kerstbrood is ingeknipt & de stukjes brood zijn om en om gelegd.


Volkoren cake recept met amandelmeel en blauwe bessen
Volkoren cake recept met amandelmeel en blauwe bessen! De cake is een beetje gezonder, met iets minder ongeraffineerde suiker en olie.


Gestampte muisjes van De Ruijter
Wist je dat je rose en blauwe muisjes van De Ruijer in 1860 zijn ontstaan? Dat mislukte muisjes fijn worden gestampt tot gestampte muisjes?


Cookie dough brownies uit Laura’s Basisbakboek
Cookie dough brownies uit Laura’s Basisbakboek: wat een geweldige combi. Een fudgy brownie met een laag cookie dough in één!


Snel Turks brood zonder kneden maken
Met dit recept maak je super snel Turks brood. Je hoeft het brood niet te kneden, roeren is voldoende. Ook voor de beginnende broodbakker.


Eigeel of eidooiers bewaren in diepvries of koelkast
Hoe kun je eigeel of eidooiers bewaren in diepvries of koelkast en in welke recepten kun je eidooiers gebruiken? Handig! Lees de tips.


Croque Monsieur met pittige bechamelsaus en lekker veel kaas!
Maak van een prachtige rustieke boterham eens een Croque Monsieur met pittige bechamelsaus & lekker veel kaas! Lekker bij een goede kom soep
bottom of page
