top of page
Overzicht van de post op het blog


Sweet Lace Express mat
Sweet Lace Express mat, hoe gebruik je het? Wat zijn de voor en nadelen van deze mat om eetbaar kant te maken?


Basisdeeg voor hartige taart of quiche
Basis deeg voor hartige taart en quiche. Een fijn recept die je voor veel kunt gebruiken. Varieer en voeg eventueel zelf kruiden toe.


Dr. Oetker cursus taart- en cupcakes versieren
Dr. Oetker gaat op tournee: Dr. Oetker cursus taart- en cupcakes versieren. Sluit jij ook aan bij een van de cursussen?


Gevulde koeken maken
Met dit recept kun je zelf van die geweldig lekkere gevulde koeken maken. Vers uit de oven met een knapperig randje zijn ze het lekkerst.


Groene thee truffels
Groene thee truffels zijn heel gemakkelijk om te maken. De macha geeft een geheel eigen smaak en een prachtige kleur aan deze ronde bonbon.


Kokosbloesemsuiker
Kokosbloesemsuiker, wat is het? Het is helaas wat prijzig maar geweldig lekker, karamel-achtig alternatief voor geraffineerde suiker.


Schwarzwalder kirschtorte
De Schwarzwalder krischtorte, een favoriet recept bij ons thuis. Deze feesttaart heeft letterlijk met een kers op de taart!


Matcha groene thee poeder: superfood
Matcha poeder, deze superfood kun je groene thee mee zetten maar leent zich ook goed bij het bakken. Wat is het precies en wat kun je ermee?


Hoe maak je chocolade krullen
Chocoladekrullen kun je kant en klaar kopen, maar je kunt chocoladekrullen ook heel goed zelf maken. Met deze tips maak je de krullen zelf.


Stevige slagroom maken
Hoe maak je stevige slagroom? Waar moet je op letten? Met deze tips maak jij voortaan zelf stevige slagroom!


Review: Zoete lekkernijen
Zoete Lekkernijen van Gaitri Pagrach-Chandra. Een waardige opvolger van: Het Nederlands bakboek. Wat een geweldig boek voor de thuisbakker.


Wat is blind bakken
Wat is blind bakken? Waarom en hoe werkt het. Met deze tips bak jij de lekkerste bodems die ook goed gaar zijn. Zo werkt blind bakken.


Slagroomtaart maken
Een echte Slagroomtaart maken kun je gewoon zelf. Met veel slagroom, een vulling, jam en een rand om de taart met homemade nougatine. Super!


De huishoudbeurs 2014
De huishoudbeurs, wat is er allemaal te beleven?


Tremperen, op smaak brengen van gebak met drank
Tremperen, het op smaak brengen van cakes, cupcakes en ander gebak. Voor een lekker smaakje maar ook in nood bij een wat droge cake.


10 x bakken met je kind
10 x bakken met je kind zijn inspirerende recepten uit de oude doos van Carola Bakt Zoethoudertjes. Ga samen met de kids aan de bak!


Glutenvrije, vetvrije en suikervrije reep
Deze glutenvrije, vetvrije en suikervrije reep is gemakkelijk te maken. Vries ze in porties in en je hebt altijd wat lekkers voor onderweg.


Tempereren van chocolade
Ben je op zoek naar chocolade dat glanst en knakt als je het eet? Dan moet je de chocolade temperen volgens de ent- of de tableermethode.


Superfood ontbijtreep
Superfood ontbijtreep of voor tussendoor. Daar kun je er niet genoeg van hebben. Bewaar deze gezonde keuze in porties in de diepvries.


Hartige kaas scones
Scones zijn vaak zoet, maar deze hartige kaas scones met een mangochutney zijn een wat heel anders. Heerlijk bij de high tea of tussendoor.
bottom of page