top of page
Overzicht van de post op het blog


De huishoudbeurs 2014
De huishoudbeurs, wat is er allemaal te beleven?


Tremperen, op smaak brengen van gebak met drank
Tremperen, het op smaak brengen van cakes, cupcakes en ander gebak. Voor een lekker smaakje maar ook in nood bij een wat droge cake.


10 x bakken met je kind
10 x bakken met je kind zijn inspirerende recepten uit de oude doos van Carola Bakt Zoethoudertjes. Ga samen met de kids aan de bak!


Glutenvrije, vetvrije en suikervrije reep
Deze glutenvrije, vetvrije en suikervrije reep is gemakkelijk te maken. Vries ze in porties in en je hebt altijd wat lekkers voor onderweg.


Tempereren van chocolade
Ben je op zoek naar chocolade dat glanst en knakt als je het eet? Dan moet je de chocolade temperen volgens de ent- of de tableermethode.


Superfood ontbijtreep
Superfood ontbijtreep of voor tussendoor. Daar kun je er niet genoeg van hebben. Bewaar deze gezonde keuze in porties in de diepvries.


Hartige kaas scones
Scones zijn vaak zoet, maar deze hartige kaas scones met een mangochutney zijn een wat heel anders. Heerlijk bij de high tea of tussendoor.


Limburgse vlaai en minivlaaien
Limburgse vlaai en minivlaaien
kun je zelf maken! Een echte Limburgse geeft het geheime recept prijs dat haar moeder en oma altijd maakte.


Triple chocolate blondies
Triple chocolate blondies


Plantaardige melk
Alternatieven voor melk, zuivelvrije plantaardige melk.


Honing gezoete muesli koeken
Honing gezoete muesli koeken


Hoe maak je fondant?
Hoe maak je fondant? Zorg dat je marshmallows in huis hebt en je kunt aan de slag. Met deze tips kun jij ook zelf, last minute fondant maken


Botercrème
Hoe maak je botercrème? Deze crème is een echte makkelijke basic voor de bakliefhebber en het leent zich voor vele smaken en variaties.


Dulcey chocolade
Dulcey van Valrhona, wat een geweldige smaak. Om te smelten en mee aan de slag te gaan, maar los snoepen ook echt goddelijk.


Hoe maak je soesjes
Hoe maak je soesjes? Een heerijk basisrecept voor echte soesjes met slagroom, bedekt met dulce de leche. Heel gemakkelijk om te maken.


Hoe maak je banketbakkersroom
Hoe maak je banketbakkersroom? Een basisrecept die je echt in huis moet hebben en zo eenvoudig om zelf te maken.


Au bain marie smelten
Au bain marie smelten? Het is een techniek om op een rustige wijze je ingrediënten te verwarmen of juist af te koelen. Zo werkt het!


Ballet cupcakes
Ballerina cupcakes.


Hoe maak je dulce de leche
Hoe maak je dulce de leche; die heerlijke karamelpasta die je veelvuldig kunt vinden in recepten uit Latijns Amerikaanse landen.... Zo!


Hollandse Appeltaart
De Hollandse appeltaart is favoriet in zijn eenvoud geschikt en geschikt voor ieder moment. De appeltaart is verrassend makkelijk te maken.
bottom of page