Brood bakken? Dat gaat steeds beter maar er blijven uitdagingen. Zo heb ik brood bakken door het eerst te blancheren; nog niet eerder aangedurfd. Waarom eigenlijk niet want als ik tomaten blancheer, … Lees verder »
Brood met tomatensap, zongedroogde tomaten en rozemarijn
Onlangs werd het afscheid van 2 collega's gevierd met een kleine high tea op de afdeling van mijn werk. De tafel was gevuld met heerlijke … Lees verder »
Chili maisbrood met honing-gember boter
In Amerika benoemen ze sommige recepten anders dan wij zouden doen. Net als bananenbrood is ook dit cornbread eigenlijk niet echt brood. Het bevat boter, maar … Lees verder »
Panettone bakken met Kerst
Misschien heb je het al gemerkt; de rust is weer een beetje terug gekeerd in de keuken. Na maanden een beetje aanmodderen met een mini-oventje, heb ik … Lees verder »
Pesto rolls met cheddar en rozemarijn
Grappig hoe sommige recepten ontstaan; neem nu deze Pesto rolls met cheddar en rozemarijn. Ik had een lekker recept gezien met zon-gedroogde tomaatjes … Lees verder »
Ei in brood mee gebakken met ham en kaas
Je kunt een gekookt eitje of gebakken eitje op een broodje eten, dan heb je een lekker broodje ei met ham en kaas of een uitsmijter. Je kunt … Lees verder »
Pitabroodjes maken
Wij eten thuis eigenlijk heel vaak pitabroodjes. Het is heel handig om ze op voorraad te hebben, zijn handig bij veel gerechten en een kom … Lees verder »
Koolhydraatarm pindakaas brood
Zelf kan ik het me echt niet voorstellen dat ik geen koolhydraten mag eten. Ik hou heel erg veel van knapperige broodjes en verse pasta. Van vlees ben … Lees verder »
Croissant met ananasjam ham en kaas
Bij veel recepten gebruik ik heel graag fruit en suiker. Als je die twee combineert krijg je als snel een zomerse lekkernij. Ik bak vaker met jam, maar meestal is … Lees verder »