Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
De zoete basis
Je hebt met liefde en plezier hard gewerkt in de keuken. Je bent blij want het ziet er geweldig uit en ruikt heerlijk. De basis is sterk, want je kent de ingrediënten, de technieken en de basisrecepten. Gaande weg zul je merken dat kant en klaar producten in de winkel makkelijk zijn, maar zelf maken is veel lekkerder én je weet wat je eet.

Basis
De basis, dat is waar goed bakken begint en zo durf je steeds meer recepten naar eigen hand te variëren.
Ingrediënten
Ingrediënten bij het bakken bepalen de smaak, de structuur, de bouw en het proces in de oven.
Basistechnieken
Technieken of kleine trucks in de keuken. Hoe krijg je zebrastrepen in je taart. Zo stel je de menghaak of klopper van je kitchenaid in. Hoe werkt de warme methode bij het bakken van een cake en nog veel meer!