top of page

Taarten

Een taart; alleen de gedachte al doet je glimlachen. Van een gewone taart omdat het kan, tot een grootse over de top feesttaart met twee of drie lagen, een zijdezachte vulling en misschien wel een mooie drip van chocolade over de bovenkant.

Waar ben je naar op zoek? Laat je inspireren met deze taartrecepten. 

White Cake

Slagroomtaarten - klassieke verleiders

Favoriet om een taart mee te vullen of te versieren: Slagroom. Heerlijk romig en combineert heel goed met vrijwel iedere smaakmaker. 

Slagroomtaart
frissetaart

Frisse taart - heerlijk op je gemak

Frisse, zomerse taarten maak je met monchou, kwark of met yoghurt. De oven mag bij deze vaak no bake recepten voor één keer uitblijven. Lekker!

Appel boomgaard

Appel is favoriet! In cakes en taarten, in plaatkoeken en desserts. Je kunt er alle kanten mee op. Fris van smaak en nooit dominant. 

Je kunt er niet omheen. De appel is een allemansvriend.

Er is geen  cultuur zonder de appeltaart. Laat je verleiden door deze charmeur. 

groene appels met groen verloop
grafische groene boom
GrannySmitm

Appel = Verleiding

Koffie/chocoladetaart - de smaken die elkaar versterken

Koffie en chocolade geven taarten een warme smaak. De twee kun je goed combineren; het zijn dikke maatjes en één van mijn favoriete combi's.

koffiechocotaart
Sloffentaart

Sloffentaarten - het begint met die geweldige bodem

De sloffentaart is favoriet! De taart heeft bodem die lijkt op een gevulde koek laat zich bedekken met vrijwel alle mogelijkheden op taart-gebied. 

Fruittaart - liefde van de natuur

Fruit smaakt geweldig bij baksel en combineren goed met vullingen en toppings. Als cadeautje zijn fruittaarten ook nog prachtig om te zien!

fruittaart