Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Bakboeken
Met enige regelmaat verschijnen er nieuwe bakboeken. We mogen trots zijn wat voor prachtige en inspirerende boeken er in Nederland worden uitgegeven. Bij het doorbladeren blijken de recepten verrassend vaak goed te doen, waardoor je bakskills opbouwt en je grenzen gaat verleggen.
Op zoek naar een geschikt cadeau om weg te geven? Lees eerst mijn review over het bakboek. Met een bakboek zit je altijd goed!

Boeken een review
Er valt een nieuw bakboek op de mat. Helemaal blij blader ik het door. Hoe ziet het nieuwe boek eruit en wat kun je verwachten van de recepten? Lees hier de reviews.